Oase
Guinee

Guinee

Zendelingen Jon en Anja Erickson in Guinee

Anja is vanuit Nederland vertrokken en in 1991 naar Gabon gegaan om daar als verpleegkundige te gaan werken in een kliniek van de CAMA zending. Ze heeft daar zo’n 10 jaar gewerkt. Tijdens een van haar werkbezoeken ontmoette ze Jon Erickson en is sinds 2001 met hem getrouwd.

Jon is een Amerikaan en werkt sinds 1990 in Guinee. Hij deed daar kerkplanting en evangelisatie onder het volk de Mano en is betrokken bij de ontwikkeling van de gemeenschap en gemeentestichting. Hier doet hij ook tandheelkundige handelingen, welke hij ook vericht wanneer het schip van Mercy Ship in Guinee is.

Sinds hun trouwen werkt Anja als verpleegkundige in de “Hope Medical Center” in Guinee.

De kliniek wordt bemand door een team van zendelingen en medische professional die afkomstig zijn uit heel de wereld. Ze leiden hier ook verpleegkundigen op. Met de tijd hopen ze dat de lokale bevolking het werk daar zelf gaat over nemen.

Voor de behandeling wordt er eerst gebeden met de patiënten. En tijdens de behandeling getuigen ze van God waarbij ook mensen tot geloof komen, wat toch een van hun doelen is om mensen tot de Heer te leiden.

Steun ze via CAMA- zending: NL89INGB0000309400